Les

Heeft U belangstelling?

Boogschieten is met een klein aantal lessen al aardig onder de knie te krijgen. Bij voldoende deelname start meerdere keren per jaar een lesgroep van nieuwe schutters. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers en ervaren schutters worden in 12 weken (1 les per week) de grondbeginselen van het boogschieten bijgebracht. Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van materiaal van de vereniging. Na de lesperiode kan men definitief lid worden en schaft men eigen materiaal aan.

De kosten van een beginnerscursus boogschieten bedragen € 120,- voor volwassenen (vanaf 18 jaar) of € 100,- voor de jeugd. Dit is inclusief de aanschaf van klein materiaal zoals armbescherming, tab en sling, het inschrijfgeld en gebruik van het verenigingsmateriaal.

Clinics

V.Z.O.S. is tevens actief in het promoten van de handboogsport door het geven van clinics, (kennismaking met de boogsport) voor scholen, bedrijven en instellingen. Voor het aanvragen van meer informatie hierover kunt u gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina.