Nostalgische Kermis

Zondag 21 mei was het tijd voor de Nostalgische Kermis. Om half 10 druppelden de eerste schutters binnen. In totaal waren we met 26 schutters waarvan er 13 verkleed waren gekomen. Na het openingswoord was het tijd voor een bak koffie of thee en lekkere cupcakes gemaakt door Mark Rullens in de vorm van een blazoen. Daarna kon het schieten beginnen. De bedoeling was 6 banen te schieten een korte pauze te houden en vervolgens weer 6 banen te schieten. Alle schutters waren reuze enthousiast dus is er halverwege de wedstrijd besloten om 12 banen te schieten vervolgens een pauze en dan nog eens 12 banen. 
 
Vooraal de ballonnen waren een groot succes. Bewegende ballonnen wel te verstaan. Omdat het thema kermis was hadden we in de pauze zelfgemaakte suikerspinnen en popcorn en rook het in de kantine heerlijk naar de kermis. Na de pauze was het tijd voor nog eens 12 ronden. Aan het einde van de wedstrijd was het dan tijd voor de prijsuitreiking en de loterij. In verband met het mooie weer hebben we deze lekker naar buiten verplaatst. De winnaar van de dag was Tineke paap, gevolgd door Debbie van Son en als 3e Dustin Verhelst. 
De leukst verkleede persoon kreeg een grote teddybeer en die eer was aan Christiaan DeHond’t. Na de prijsuitreiking volgde nog de loterij. Iedereen had 1 lootje gehad bij binnenkomst gekregen en kon er tijdens de wedstrijd nog 6 op de baan bij schieten. Met een hoop lol tijdens de loterij sloten we de dag af. 
 
Een prachtige dag met mooi weer, leuke foto’s van Martin Kuiper, geweldige schutters en een super goede sfeer. Op naar de volgende jubileumwedstrijd. 
Sportieve groet,
Lisette.

Reacties zijn gesloten.